skip to Main Content

Zonnemaire, I.M. van der Bijlstraat

Vraagprijs
€ 132.500,- v.o.n.
huisnummer
4
eengezinswoning
Zonnemaire – I.M. van der Bijlstraat 4

I.M. van der Bijlstraat 4 – 4316 AB – Zonnemaire
eengezinswoning

Woningzoekers opgelet! Zoekt u het liefst een woning met het volledige woonprogramma op de begane grond? Delta Makelaardij biedt u namens haar opdrachtgever deze kans. Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk op een perceel van ca 201 m2 eigen grond met een vrije achterom, een heerlijk ruime tuin en een vrijstaande stenen berging.

Deze woning kenmerkt zich met name door het levensloopbestendige programma waarbij wel nog toegang is naar de ruime zolder! Met vanuit de woonkamer een direct toegang naar de slaapkamer en vanuit daar meteen naar de badkamer. Enkele verdere kenmerken:
– woonkamer aan de straatzijde;
– keuken en slaapkamer aan de achterzijde;
– badkamer bereikbaar via keuken en slaapkamer;
– zolderruimte toegankelijk middels vlizotrap;
– eenvoudige badkamer en toilet uit 2007;
– ruime achtertuin met achterom gelegen op het westen.

Indeling begane grond
In de hal stapt u binnen en heeft u toegang tot de meterkast, de woonkamer en hier bevindt zich de vlizotrap naar de heerlijk ruime zolder. Via de woonkamer bereikt u de wasruimte, het toilet en de keuken aan de ene kant en aan de andere kant vindt u de toegang tot de ruime slaapkamer beneden. De badkamer is eenvoudig van opzet en v.v. douche en wastafel (via zowel keuken als badkamer te bereiken),

Zolder
Via de vlizotrap in de hal bereikt u de ruime zolderruimte (met dakraam) waar de cv-opstelling tevens is gesitueerd.

Tuin
De achtertuin is breed en ruim van opzet en heerlijk gelegen op het westen. Er is een (brede) vrije achterom. De standaard berging is 6 m2 groot.

Bijzonderheden
Het pad achter de schutting behoort tot eigendom van het perceel. Hier wordt een erfdienstbaarheid gevestigd voor het naastgelegen perceel. De woning wordt verwarmd en aangestuurd middels een cv-opstelling 2005 – Vaillant; de woning is voorzien van dak-, vloerisolatie en geheel dubbelglas in houten kozijnen en van 6 zonnepanelen.

Deze woning mag na aankoop alleen gebruikt worden voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden;
aanvaarding direct mogelijk.

Vrij op naam
Deze woning wordt te koop aangeboden ‘vrij op naam’. Dit betekent dat de overdrachtsbelasting en de notariskosten voor de overdracht voor rekening van verkoper komen. Dit scheelt u als koper aanzienlijk kosten ten opzichte van ‘kosten koper’. Als u een woning ‘kosten koper’ koopt komen de kosten van rekening van koper, dat is bij deze woning niet van toepassing. Een woning kopen ‘vrij op naam’ heeft vele voordelen voor u en is kostenbesparend!

Bouwjaar
1963
Inhoud
222 m3
Woonoppervlak
44 m2
Perceeloppervlak
201 m2
Verdiepingen
1
Kamers
2
Slaapkamers
1
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top