skip to Main Content

Zierikzee, Pimpelmeesstraat 1-5

Koopsom
€ 373.000,- v.o.n.
huisnummer
0ong
tussenverdieping
Zierikzee – Pimpelmeesstraat 1-5

Pimpelmeesstraat 1-5 – 4302 – Zierikzee
tussenverdieping

NIEUWBOUW Appartementen Waterwijk uw laatste kans!

In Waterwijk, aan de rand van monumentaal Zierikzee, worden drie mooie appartementengebouwen gerealiseerd. Waterwijk Zierikzee is een ambitieus en inspirerend woonplan. Het totale plan wordt gekenmerkt door een relatief stedelijke verkaveling, veel water en veel groen, verrassende architectuur, met de allure van singels, hoven en grachten en wordt gekoppeld aan een prachtig zicht op Zierikzee, de jachthaven en de Oosterschelde.

Het eerste complex genaamd Hoofdpoort is in aanbouw. De bouw van complex twee, genaamd Westpoort, start december 2018/begin 2019 en is bijna uitverkocht en tot slot is het laatste complex (genaamd Zuidwellepoort) ook bijna uitverkocht! Er zijn nog slechts 2 appartementen beschikbaar.

Appartement 5 Zuidwellepoort
Dit appartement betreft appartement nummer 5 op de eerste etage. Kenmerkend aan dit appartement is het grote woonoppervlakte en de ontzettend ruime woonkamer (de woonkamer is circa 9,5 meter lang). Daarnaast kent dit appartement 3 balkons: op de noordkant, de oostkant en de westkant gesitueerd zodat u optimaal kunt genieten van het uitzicht en de zon.

Globale indeling
De appartementen hebben allen twee slaapkamers, de badkamer en de keuken zijn inbegrepen en in de parkeergarage heeft ieder appartement een eigen garagebox.

Projectontwikkelaar
De ontwikkeling en bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen en ook infrastructuur.

VVE
Er zal een VVE worden opgericht waarin collectief afspraken worden gemaakt voor het onderhoud en beheer van het gebouw.

Voor meer informatie, zoals plattegronden en een technische omschrijving kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 0111-417808 of via info@deltamakelaardij.nl. Wij geven u graag een uitgebreide toelichting op ons kantoor te Zierikzee.

Bouwjaar
2018
Inhoud
310 m3
Woonoppervlak
118 m2
Verdiepingen
1
Kamers
2
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top