skip to Main Content

Zierikzee, Lange Blokweg

Verkocht
huisnummer
6
villa
Zierikzee – Lange Blokweg 6

Lange Blokweg 6 – 4301 NX – Zierikzee
villa

Namens haar opdrachtgevers biedt Delta Makelaardij u deze karakteristieke vrijstaande rietgedekte jaren ’30 villa met bijgebouwen en grote tuin te koop aan.

Deze charmante villa is fraai gelegen aan de Lange Blokweg op een uniek perceel van maar liefst 2.395 m2 eigen grond; wat een unieke, royale en prettige kavel is dit!

Ligging
Daarnaast liggen alle stadsvoorzieningen van monumentenstad Zierikzee en de ontsluitingswegen naar de randstad en Vlissingen/Antwerpen/Rotterdam/Breda op korte afstand waardoor deze plek een heerlijk centrale uitvalsbasis is.
De woning ligt op prettige afstand van de weg en staat mooi centraal op de kavel. Daardoor is de ligging van deze woning een ideale combinatie van rust en gezellige levendigheid.

Verdere kenmerken van deze bijzondere woningen zijn:
-lange oprit en parkeergelegenheid op eigen terrein;
-karakteristieke exterieure jaren ’30 bouwstijl kenmerken;
-ruime en lichte hal;
-lichte woonkamer met tuindeuren naar een overdekt terras;
-separate keuken met eenvoudige keukenopstelling en een aangrenzende praktische bijkeuken;
-4 (slaap)kamers en een ruime badkamer op de etage;
-royale bijgebouwen waaronder een voormalige sportkantine die (waar nodig met vergunning) prima geschikt is te maken als kantoor, atelier, mantelzorg of B&B;
-fraaie lommerrijke tuin met volop zon en privacy.

Voor een impressie van de indeling verwijzen wij u naar de bij deze presentatie behorende plattegronden. Foto’s van het interieur zijn voor serieuze belangstellenden op aanvraag verkrijgbaar.

Algemeen
Deze villa is rond 1935 onder architectuur solide en traditioneel gebouwd in spouwmetselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout, deels voorzien van dubbel glas. Het dak is uitgevoerd in riet en u dient rekening te houden met een kostenpost voor isolatie en vervanging van de dakbedekking. Het huis is voorzien van centrale verwarming. Aanvaarding in overleg, op korte termijn leverbaar.

Bouwjaar
1935
Inhoud
600 m3
Woonoppervlak
110 m2
Perceeloppervlak
2.395 m2
Verdiepingen
3
Kamers
5
Slaapkamers
3
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top