skip to Main Content

Zierikzee, Koolmeesstraat 1-3

Koopsom
€ 333.000,- v.o.n.
huisnummer
0ong
benedenwoning
Zierikzee – Koolmeesstraat 1-3

Koolmeesstraat 1-3 – 4302 – Zierikzee
benedenwoning

NIEUWBOUW
In Waterwijk, aan de rand van monumentaal Zierikzee, worden drie mooie appartementengebouwen gerealiseerd. Waterwijk Zierikzee is een ambitieus en inspirerend woonplan. Het totale plan wordt gekenmerkt door een relatief stedelijke verkaveling, veel water en veel groen, verrassende architectuur, met de allure van singels, hoven en grachten en wordt gekoppeld aan een prachtig zicht op Zierikzee, de jachthaven en de Oosterschelde.

Verwachte planning
De appartementen dienen nog gebouwd te worden, waarvan de start begint in 2018. Er zullen in totaal 3 complexen gerealiseerd worden en momenteel hebben wij er twee in de verkoop. Complex 1 is inmiddels al helemaal verkocht en van Complex 2 zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Globale indeling
De appartementen hebben allen twee slaapkamers, de badkamer en de keuken zijn inbegrepen en in de parkeergarage heeft ieder appartement een eigen garagebox.

Type appartement
Dit appartement betreft appartement nummer 3 op de begane grond. Kenmerkend aan dit appartement is het heerlijke ruime terras van wel 11 meter lang en 2,4 meter breed! Zo ervaart u een optimale woonruimte, daarnaast heeft u een ruim leefgedeelte in de woon- en eetkamer. Het balkon ligt volledig op het zuiden.

Vraagt u ook gerust naar onze andere type appartementen, al vanaf € 283.000,- vrij op naam!

Projectontwikkelaar
De ontwikkeling en bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit
varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen en ook infrastructuur.

VVE
Er zal een VVE worden opgericht waarin collectief afspraken worden gemaakt voor het onderhoud en beheer van het gebouw.

Voor meer informatie, zoals plattegronden en een technische omschrijving kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 0111-417808 of via info@deltamakelaardij.nl. Wij geven u graag een uitgebreide toelichting op ons kantoor te Zierikzee.

Bouwjaar
2018
Inhoud
260 m3
Woonoppervlak
99 m2
Verdiepingen
1
Kamers
2
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top