skip to Main Content

Vlissingen, Boulevard Bankert

Vraagprijs
€ 439.000,- k.k.
huisnummer
470
portiekflat
Vlissingen – Boulevard Bankert 470

Boulevard Bankert 470 – 4382 AC – Vlissingen
portiekflat

Wonen op 10 hoog met een prachtig uitzicht op het badstrand, Westerschelde en het drukke scheepvaartverkeer? Delta Makelaardij biedt u deze kans!

‘Résidence Nehalennia’
Het flatgebouw gelegen direct aan het begin van het badstrand heeft in totaal 12 verdiepingen (30 appartementen) met een hoogte van 36 meter en beschikt over een V.V.E. Verder beschikt het flatgebouw over een 30-tal parkeerruimtes en een aantal fietsenstallingen onder het complex. Aan een ieder is een parkeerplaats, eigen berging en fietsenstalling toegewezen.

Op een fijne hoogte (10e etage) gelegen een 3-kamerappartement met een optimale lichtinval in alle kamers. Het appartement, onderdeel van het complex Résidence Nehalennia is geheel afgestemd op het zicht op de zee. Het fantastische uitzicht zorgt elke dag weer opnieuw voor een levend schilderij. Want wonen aan de Vlissingse Boulevard is een belevenis. Het drukke scheepvaartverkeer, de gezelligheid van het badstrand en de historische binnenstad zorgen ervoor dat u hier optimaal kunt genieten.

De woning kenmerkt zich door de volgende zaken:
– onder architectuur ontworpen flatgebouw;
– 3-kamer appartement;
– fijne leefruimte;
– goed onderhouden appartement;
– prachtig uitzicht op de zee;
– gezonde V.V.E.;
– eigen parkeerplaats, berging en fietsenstalling.

De indeling is als volgt:

Entree flatgebouw:
Via de de boulevard kunt u het flatgebouw benaderen dit via de afgesloten entree. Eenmaal binnengekomen vindt u aan de linkerzijde een lift om naar de gezamenlijke fietsenberging en de parkeerplaatsen te gaan. Op de 1e verdieping is voor iedere een eigen berging aanwezig en een gezamenlijke recreatieruimte waar iedere bewoner gebruik van kan maken. Tevens is in deze ruimte een kleine fitness aanwezig. Potje darten of poolen? Ook dat is hier aanwezig.

Appartement:
Binnen gekomen in de entree vindt u de meter kast, garderobekast, toilet, 2-tal slaapkamers, badkamer en de woonkamer met open keuken opstelling. De 2-tal slaapkamers hebben het prachtige uitzicht op de stad Vlissingen. Tevens kunt u via de slaapkamer het balkon aan de achterzijde van het flatgebouw bereiken waar u heerlijk onder het genot van uw ontbijt kunt genieten van de zon.

Als u terugloopt naar de hal treft u nog de badkamer en een extra toiletruimte aan. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafelmeubel en doucheruimte.

De royale woonkamer is voorzien van grote raampartijen zodat het optimale genieten van wonen aan de Boulevard geheel tot zijn recht komt. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Al vroeg op de dag kunt u hier de zon al begroeten, heerlijk! De open keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap en een hete lucht oven.

Parkeren:
In de afgesloten parkeerkelder bevinden zich een privé parkeerplaats en een fietsenstalling. De parkeerkelder is te bereiken doormiddel van de lift.

Algemeen:
– oppervlak appartement circa 120 m²;
– eigen parkeerplaats;
– gezamenlijke fietsenberging op de begane grond;
– een eigen afgesloten berging;
– volledig voorzien van dubbel glas;
– dit appartement is volledig geïsoleerd.

Zoekt u een mooi appartement in Zeeland, de provincie met de meeste zonne-uren per jaar? De makelaar leidt u graag rond! Het appartement laat zich beter beleven dan beschrijven.

Bouwjaar
2000
Inhoud
410 m3
Woonoppervlak
120 m2
Verdiepingen
1
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top