skip to Main Content

Renesse, Wilgenmeet

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.
huisnummer
9*
eengezinswoning
Renesse – Wilgenmeet 9*

Wilgenmeet 9* – 4325 GG – Renesse
eengezinswoning

Woningzoekers opgelet! Op vrijdag 14 december van 15.00 – 16.30 uur is de start verkoop van deze woning.
Meld je vooraf aan door het sturen van een mail naar Delta Makelaardij, de makelaar ontvangt u graag bij de woning. Tot dan!

Recreëren op een steenworp afstand van de Noordzee in Renesse? Delta Makelaardij biedt je deze unieke kans! Aan de Wilgenmeet 9 te Renesse ligt dit zeer nette maar bovenal sfeervolle woonhuis in een groenrijke omgeving op maar 300 meter afstand van het strand. Dit gelegen op 738m3 erfpachtgrond.

Dit woonhuis heeft een sfeervolle beach style, warm en huiselijk. Dit gelegen op een idyllische plek op een van de meest gewilde recreatieve locaties van Nederland. Met alle voorzieningen in de nabijheid (watersport, cultuur, culinair) en tegelijkertijd geniet je met volle teugen van de vrije natuur. Intiem, intens en in alle seizoenen interessant. Leven in harmonie met de natuur, leven aan zee, wie wilt dit nu niet?!

Verder kenmerken van dit woonhuis:
– sfeervolle recreatie woning;
– ruime woonkamer met open haard;
– 2-tal slaapkamers;
– nette keuken en badkamer;
– CV-ketel – HR – 2008 – onderdelen vernieuwd 2018;
– tuin onlangs aangelegd en uitstekend onderhouden;
– garage en berging van ca. 27m2.
– geschikt voor permanente en recreatieve bewoning; geen recreatieve verhuur mogelijk!

Indeling
Je komt binnen in de gang met meterkast en toilet/doucheruimte. Vanuit de gang kan je rechtsaf naar de heerlijk lichte en sfeervolle living met een houtkachel, heerlijk voor in de koude wintermaanden. De open keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven.

Aan de linkerzijde van de gang bevinden zich de 2-tal slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde met ruimte voor een tweepersoons bed en 1 slaapkamer met ruimte voor een stapelbed.

Tuin
De tuin is afgelopen jaar volledig aangepakt. Hier moet je denken o.a. het aanleggen van een oprit voor ca. 2 auto’s, diverse terrasjes aangelegd, rondom voorzien van hekwerk, een prachtige omheining van wilgentakken en portugese laurierhagen. De tuin is gelegen op het oosten maar door de grote oppervlakte is het een hele dag genieten van de zon.

Indicatie van de bouwmogelijkheden:
-bouwvlak: minimaal 6.5 meter – maximaal 20 meter breed x 15.00 m diep;
-de maximale bebouwing bedraagt 30% van het totale erf oppervlakte (ca. 220m2);
-dakvoet hoogte 3 meter, max bouwhoogte 10 meter, tenzij op de plankaart anders is weergegeven;
-nieuwbouw is vergunningsplichtig en er is toestemming benodigd van de Stichting Renesse.

Algemeen
De woning betreft een zogenaamde geschenkwoning uit 1953 en is opgetrokken in hout op een betonnen fundering. De woning wordt verwarmd door middel van een gas cv uit ca. 2008 en veel onderdelen zijn vernieuwd in 2018. De woning is beperkt geïsoleerd. Het dak van zowel woning als garage zijn asbesthoudend. Erfpachtcanon € 4.428,- per jaar lopend tot 31-12-2034.

Bouwjaar
1953
Inhoud
200 m3
Woonoppervlak
53 m2
Perceeloppervlak
738 m2
Verdiepingen
1
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top