skip to Main Content

Ouwerkerk, Ring

Vraagprijs
€ 188.000,- k.k.
huisnummer
24
eengezinswoning
Ouwerkerk – Ring 24

Ring 24 – 4305 AG – Ouwerkerk
eengezinswoning

Starters opgelet! Wil je wonen aan de mooie en rustige Ring van Ouwerkerk? Delta Makelaardij biedt je namens zijn opdrachtgever deze charmante en goed onderhouden woning met grote schuur te koop aan.

Welkom aan de Ring 24!

Deze ideale halfvrijstaande woning met grote schuur op de mooie locatie heeft je heel wat te bieden, meer dan de voorzijde doet vermoeden.

Dit knusse woonhuis kenmerkt zich onder meer door de volgende zaken:
– gezellige woonkamer;
– nette keuken en badkamer op begane grond;
– 2 slaapkamers;
– sfeervolle en beschutte tuin;
– grote schuur met verdieping, extra schuurtje.

Ligging
Gelegen in het dorpje Ouwerkerk, een dorp van circa 700 inwoners en op korte afstand van Zierikzee met al zijn noodzakelijke voorzieningen ligt dit leuke woonhuis. Ouwerkerk heeft een eigen strandje aan het Nationaal park Oosterschelde, ligt midden in het krekengebied, een prachtig natuurgebied, dat Ouwerkerk omsluit. Steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen zijn binnen een uur autorijden te bereiken.

Begane grond
De hal/entree is voorzien van een meterkast, een bergkast, garderoberuimte en onder de garderoberuimte is nog een bergruimte/trapkast voor bijvoorbeeld uw stofzuiger, schoenen of andere huishoudelijke spulletjes. Daarna komen we in de ruime en sfeervolle woonkamer met balkenplafond, bestaande uit een zit- en een eetgedeelte. In het lager gelegen zitgedeelte bevindt zich een kleine nostalgische (kook)kachel met schouw. Via de doorgang en een niveau lager treffen we de woonkeuken. Deze hoekkeuken is voorzien van een spoelbak, 4-pitsgasfornuis, oven en afzuigkap. In de keuken is ruimte voor een eethoekje. Via het Velux-dakraam, de achterdeur en het zijraam komt er aangenaam licht in deze ruimte. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de badkamer. Deze bestaat uit een inloopdouche en een enkele wastafel in badkamermeubel. Ook zijn hier de wasmachineaansluiting en het toilet aanwezig.

1e verdieping
Via de trap met bordes komen we op de overloop met dakkapel. Hier is de opstelplaats van de Nefit CV ketel en je vindt er een opberg/schuifkast voor je spullen. Ook is er een inloopkast aanwezig. Verder tref je hier 2 slaapkamers van ca. 2 x 3,5 m aan. Deze slaapkamers zijn aan beide zijden voorzien van dakkapellen.

Tuin
De zonnig gelegen achtertuin is te bereiken via de keuken of achterom door de loopdeur in de schuur. De tuin is net als de woning verdeeld in niveaus. Zoals je op de foto’s kunt zien, geeft dit een erg leuk effect en is dit erg sfeervol. Naast de woning is nog een bestraat gedeelte; dit kun je gebruiken om bijvoorbeeld de ramen te wassen.

Schuur
In de achtertuin staat de zeer ruime schuur (ca. 7,00×3,75 meter; aan de voorzijde ca. 4,20 m1 breed en aan de achterzijde ca. 3,30 m1 breed; nokhoogte ca. 4,70 m1). De schuur is voorzien van een betonvloer, elektra, een oude waterput en een bovenverdieping. De bovenverdieping is netjes afgewerkt en ook voorzien van elektra; deze is dan ook voor allerlei doeleinden te gebruiken.

Achterste gedeelte perceel
Vanuit deze schuur krijgen we toegang tot het achterste gedeelte van het perceel. Hier is nog een extra schuur gerealiseerd. Dit is een houten dubbelwandige schuur; is demontabel. Deze schuur is ca. 4 m1 lang en 1.60 m1 breed bij ca. 2 m1 hoog.

Algemeen
De woning is tussen eind 1993 en begin 1995 grotendeels gerenoveerd; verwarming en warm water middels gas cv-ketel – 2009; aanvaarding in overleg.

Bouwjaar
1900
Inhoud
240 m3
Woonoppervlak
75 m2
Perceeloppervlak
140 m2
Verdiepingen
2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top