skip to Main Content

Ouddorp, West Nieuwlandseweg

Verkocht
huisnummer
9
eengezinswoning
Ouddorp – West Nieuwlandseweg 9

West Nieuwlandseweg 9 – 3253 LT – Ouddorp
eengezinswoning

Op een bijzondere locatie, met wijd uitzicht over de polder en aan de rand van de duinen ligt deze lieflijke recreatiewoning met drie slaapkamers. Werkelijk een uniek plekje waar u uw eigen duin kunt bezitten met uitkijk op de Ouddorpse vuurtoren. De prachtige vergezichten over het beschermde natuurgebied genaamd het Volgerland zullen u niet gaan vervelen, elk jaargetij is het weer een waanzinnig plaatje. De omgeving biedt zich uitstekend voor lange wandelingen en mooie fietstochten. Maar wilt u liever luieren op het strand dan loopt u hier via een kronkelend duinpaadje binnen enkele minuten naar toe. Dé ultieme plek om te recreëren, zowel binnens- als buitenshuis!

INDELING
De woning is van buiten volledig gepotdekseld, een leuk aanzicht wat perfect past in de omgeving en het sfeertje van Ouddorp. Vanuit de lichte knusse living kijkt u door de bomen de polder in of richting uw terras naast de woning. De woonkamer is ingericht met een eet- en zitgedeelte met aangrenzend de half open keuken met uitkijk op het terras naast en achter de woning. Genoeg werkruimte en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, kookplaat, afzuiginstallatie en oven heeft u hier alles wat u nodig heeft. De eerste (en kleinste) slaapkamer is vanuit de woonkamer te bereiken. De overige twee slaapkamers en de badkamer zijn vanuit de centrale entreehal te betreden. De badkamer is voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en hangend closet. De tweede en derde slaapkamers zijn beide ingericht met een vaste kastenwand, erg handig. Los van de derde slaapkamer is een praktisch washok gerealiseerd, hier bevindt zich ook de meterkast. De jonge cv-opstelling bevindt zich netjes weggewerkt in de slaapkamer.

TUIN
De tuin rondom bestaat grotendeels uit duin met hier en daar een knus terrasje. De ultieme plek om uw vrije tijd in door te brengen! Parkeren kunt u gemakkelijk op eigen perceel. In de hoek staat een stenen schuurtje, afgetimmerd met houten planken (gepotdeksld) zodat het goed bij de woning en in de omgeving past.

Het perceel is 1.108 m² groot en is belast met erfpacht, de verpachter is het Waterschap Hollandse Delta. De jaarlijkse canon bedraagt ca. € 1.000 en het contract loopt tot het jaar 2030 waarna het verlengd zal worden.

Zoekt u iets unieks in het duingebied van Ouddorp? Wilt u binnen 10 minuten lopen met uw voeten in het zand staan? West Nieuwelandseweg 9 is dan uw nieuwe vakantiewoning, geniet ervan! De woning mag volgens het nieuwe bestemmingsplan vergroot worden naar 350 m³ en de tuin kan desgewenst meer privé gemaakt worden, het is aan u!

In gezamenlijke verkoop met Bezuijen Bemiddeling.

Bouwjaar
1953
Inhoud
170 m3
Woonoppervlak
63 m2
Perceeloppervlak
1.108 m2
Verdiepingen
1
Kamers
4
Slaapkamers
3
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top