skip to Main Content

Colijnsplaat, Ringweg

Koopsom
€ 82.350,- v.o.n.
huisnummer
0ong
Colijnsplaat – Ringweg

Ringweg – 4486 BH – Colijnsplaat

Aan de Ringweg in Colijnsplaat is er nog één kavel te koop waar een royale vrijstaande woning op gesitueerd kan worden.

Altijd al uw eigen droomwoning willen realiseren? Dat is zeker hier mogelijk! U bent als koper vrij in de keuze van architect en aannemer.

Project
Aan de Ringweg en aan de Valle in Colijnsplaat ontwikkelen zich nieuwe kansen om uw droomwoning te realiseren! Zo zijn er diverse kavels te koop en daarnaast wordt er een plan ontwikkeld voor 5 geschakelde (levensloopbestendige) woningen. Ook zijn er voor de kavels prachtige projectwoningen ontwikkeld waar u voor kunt kiezen in plaats van vrije bouw (vraag gerust naar de voorwaarden voor de bouw).

Omgeving
Het plan bevindt zich in in één van de mooiste plekjes. Colijnsplaat is onderdeel van de Gemeente Noord-Beveland en ligt aan de mooie Oosterschelde. Door de centrale ligging heeft het dorp een snelle bereikbaarheid, niet alleen ten opzichte van historische steden als Zierikzee of Goes, maar ook noordwaarts richting Rotterdam en zuidwaarts richting België.

Na aanleggen van de Oosterschelde stormvloedkering is het gebied tussen de eilanden een waar natuurgebied geworden. Het gebied is nog steeds onder invloed van getijden en daarom komen bij eb de slikken en de platen droog te liggen en bij vloed verdwijnen ze onder water. Inmiddels is dit dynamisch getijdengebied leef-, broed- en rustplaats voor duizenden vogels met eveneens een fantastische onderwaterwereld. Het Oosterschelde gebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer.

Colijnsplaat is tevens de thuishaven voor de vissersvloot en bezit ook een prachtige jachthaven.

Voor meer informatie over het nieuwbouwproject kunt u contact opnemen met ons.

Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top