skip to Main Content

Colijnsplaat, Beatrixstraat

Vraagprijs
€ 249.000,- k.k.
huisnummer
6
eengezinswoning
Colijnsplaat – Beatrixstraat 6

Beatrixstraat 6 – 4486 AG – Colijnsplaat
eengezinswoning

Woningzoekers opgelet! Delta Makelaardij mag namens zijn opdrachtgever u dit UNIEKE object te koop aanbieden. Voormalige kerkgebouw van de Gereformeerde kerk welke nu in gebruik is als woonhuis met een zee van ruimte! Dit kerkgebouw is in 1870 gebouwd in de kern van het dorp Colijnsplaat. In 1967 is er een nieuwe voorgevel geplaatst + verbouwing onder leiding van de architecten Steen en Tuinhof. Na deze verbouwing is de kerk buiten gebruik gesteld.

De huidige eigenaren hebben de kerk in 2007 gekocht en verbouwd tot woonhuis met atelier. De verbouwing tot woonhuis is goed aangepakt waarbij met aandacht is gekeken naar de isolatienormen, sfeer en leefcomfort.

Wat dacht u van een bijvoorbeeld een atelier, praktijk of kantoor aan huis? Dit woonhuis biedt vele mogelijkheden!

De vloer is geïsoleerd en v.v. vloerverwarming, er is dubbel glas geplaatst en het plafond is geïsoleerd. Het houten plafond is helemaal in tact gebleven en heeft een prachtige boogvorm. Op de plaats waar vroeger de vide met het kerkorgel was is nu een verdiepingsvloer aangebracht. U zou zo’n zelfde constructie ook achter in het gebouw kunnen maken waardoor er vrij eenvoudig meerdere slaapkamers bij gemaakt kunnen worden.

Indeling begane grond
U komt binnen in de hal met rechts de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet, en links een flinke bijkeuken / berging. Als u vanuit de hal rechtdoor gaat komt u in de gigantische woonkamer met study en open keuken. De study staat in open verbinding met de woonkamer maar door het plaatsen van een wand creëert u eenvoudig een aparte (slaap)kamer. De open keuken beschikt over een vaatwasser, afzuigkap en fraai fornuis met oven. De woonkamer is één grote open ruimte. Momenteel wordt het achterste deel gebruikt als atelier. De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Indeling verdieping
De etage is bereikbaar vanuit de hal. Er is een vide met aan beide kanten een slaapkamer van ca. 4 x 7 meter. In deze slaapkamers is een speels hoogteverschil. Ook in de slaapkamers is het fraaie houten plafond aanwezig. De grote raampartijen zorgt voor veel lichtinval. Op de ruimte boven de slaapkamer is de mechanische ventilatie unit gesitueerd.

Tuin
Via de achterdeur komt u op de buitenplaats van ca. 18m2 waar ruimte is om buiten te kunnen zitten. Vrije achterom aanwezig.

Het dorp Colijnsplaat
Colijnsplaat is een gemoedelijk dorp grenzend aan de Oosterschelde. Het gebrek aan een tuin wordt hier gecompenseerd door het feit dat u in 2 minuten aan de waterkant staat. Het is hier heerlijk wandelen en recreëren. Colijnsplaat beschikt over een grote jachthaven, een goed winkelbestand, horeca, verenigingen en basisscholen. U bent in 15 minuten in Goes of Zierikzee. Het achterland met steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda bereikt u binnen een uur met de auto.

Algemeen:
Woning wordt verwarmd en warm water wordt aangestuurd door gas cv-ketel Nefit 2007; Dak- en vloerisolatie en geheel dubbel glas in houten kozijnen aanwezig; oplevering in onderling overleg.

Kortom, een UNIEK object op een toffe locatie. Dit pand laat zich beter bezichtigen dan beschrijven, komt u kijken? De makelaar leidt u graag rond!

Bouwjaar
1870
Inhoud
1.400 m3
Woonoppervlak
250 m2
Perceeloppervlak
249 m2
Verdiepingen
2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top