skip to Main Content

Burgh-Haamstede, Noordstraat

Verkocht
huisnummer
34-36
herenhuis
Burgh-Haamstede – Noordstraat 34-36

Noordstraat 34-36 – 4328 AL – Burgh-Haamstede
herenhuis

Namens onze opdrachtgever bieden wij u te koop aan dit unieke en karakteristieke vrijstaande herenhuis met grote garage en voormalige kerk/bollenschuur.

Deze woning is gelegen op een totaal perceel eigen grond van 3.670 m2 op een prachtige zichtlocatie in het centrum van Burgh Haamstede.

Bestemming en gebruik
Doordat op het totale perceel een centrumbestemming rust zijn de gebruiksmogelijkheden optimaal te noemen. Denk aan bijvoorbeeld: detailhandel tot 400 m2, kleinschalige kantoren met publieke of regionale functie, dienstverlening, bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, culturele centra zoals een museum, voorzieningen op het gebied van onderwijs, welzijns- en gezondheidszorg, levensbeschouwing, openbare dienstverlening en kinder- en jeugddagopvang.

Voor deze woning zijn verder de volgende headlines van toepassing:
-Ruime woonvertrekken met mogelijkheid voor kantoor aan huis of slaapkamer op de begane grond;
-Grote woonkeuken (vloerverwarming) met aangrenzende bijkeuken;
-5 slaapkamers en een complete badkamer op de etage;
-Riante garage/schuur van ca. 76 m2;
-Voormalig kerkgebouw van ca. 105 m2;
-Riant en beschut perceel grond;
-8 parkeervakken aanwezig, er is ruimte voor meer parkeerruimte;
-Extra ontsluiting naar de grote parkeerplaats aan de Kriekenmeet;
-Algeheel goed onderhouden.

Garage en voormalige kerk
De vrijstaande garage is in steen gebouwd en voorzien van een betonvloer en elektra. De garage is opgedeeld in diverse units. Het voormalige kerkgebouw staat los van de woning en is eveneens in steen gebouwd en heeft eigen meters en verwarming (beiden thans niet aangesloten). Een kitchenette en een toiletruimte zijn ook aanwezig.

Algemeen
De woning is deels voorzien van betonnen vloeren en deels van houten vloeren; houten ramen, deuren en kozijnen; deels dubbel glas; deels voorzetramen; dakisolatie; verwarming d.m.v. gas cv en eventueel via houtkachel en open haard; warm water d.m.v. 2x elektrische boiler (bj. 2000 en 2015); 4 slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met warm en koud tapwater; het perceel is volledig omheind, deels door middel van een sier hekwerk; in de tuin is een gezellig prieel alsmede een houtopslag aanwezig; zonwering d.m.v. markiezen. Aanvaarding in onderling overleg.

Bouwjaar
1914
Inhoud
750 m3
Woonoppervlak
230 m2
Perceeloppervlak
3.670 m2
Verdiepingen
3
Kamers
8
Slaapkamers
6
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top