skip to Main Content

Burgh-Haamstede, Hogeweg

Vraagprijs
€ 189.000,- k.k.
huisnummer
57-20
portiekflat
Burgh-Haamstede – Hogeweg 57-20

Hogeweg 57-20 – 4328 PB – Burgh-Haamstede
portiekflat

Namens haar opdrachtgever biedt Delta Makelaardij u dit comfortabele 4-persoons recreatie appartement op de 3e en bovenste etage in het Heerenhuis van Residence ’t Hof van Haamstede te koop aan.

Het luxe residence is gelegen in Burgh-Haamstede, tegenover de ingang van de Zeepeduinen met aansluitend de boswachterij van Westerschouwen. De frisse zeelucht van de Noordzeekust maakt het vakantiegevoel af.

Entree
Het appartement kunt u bereiken via de trap of lift vanuit de centrale hal. Het appartement is gelijkvloers en is gelegen op de 3e en bovenste verdieping.

Indeling
Je komt het appartement binnen in een hal met toiletruimte, bergkast, meterkast en wasruimte. Vanuit de hal is er ook toegang tot de 2 ruime slaapkamers, de grote badkamer v.v. douche en dubbele wastafel en natuurlijk tot de woonkamer.

Living
De woonkamer is ruim en licht te noemen. U heeft vanuit de woonkamer en vanaf het balkon een schitterend uitzicht over de aangelegde hoftuin en de achtergelegen golfbaan. In de verte ziet u de Zeelandbrug over de Oosterschelde goed liggen, bijzonder toch!?

Keuken
De open hoekkeuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, gasstel en magnetron.

Bijzonderheden
In de gemeenschappelijke ruimte op de eerste etage van het Heerenhuis is een Turks stoombad en een zes-persoons traditionele sauna met douche en ontspanningsruimte aanwezig. Op de tweede etage bevindt zich een vier-persoons traditionele sauna en een infrarood sauna met eveneens een douche en ontspanningsruimte. De sauna’s, stoomcabines en conversatieruimte zijn voor algemeen gebruik. Er is voldoende parkeergelegenheid op het voorplein aanwezig. Momenteel wordt het appartement verhuurd via Landal Greenparks.

Strand en bos
Het strand ligt op fietsafstand (door de slingerende paden van de Boswachterij bereikbaar).

Laat u verder informeren over de unieke appartementen door één van de makelaars van Delta Makelaardij of maak een afspraak voor een bezichtiging. Aanvaarding in overleg.

Bouwjaar
2005
Inhoud
255 m3
Woonoppervlak
85 m2
Verdiepingen
1
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top