skip to Main Content

Burgh-Haamstede, Duinoordweg 8

Koopsom
€ 289.000,- v.o.n.
huisnummer
0ong
bungalow
Burgh-Haamstede – Duinoordweg 8

Duinoordweg 8 – 4328 GC – Burgh-Haamstede
bungalow

NIEUWBOUW – FINANCIEEL AANTREKKELIJK – OPLEVERING VIERDE KWARTAAL 2018

Wonen in een ruime levensloopbestendige bungalow, aan de rand van Burgh-Haamstede met een groen hart.

Aan de rand van Burgh Haamstede bieden wij u namens woningstichting Zeeuwland 16 energiezuinige nieuwbouw bungalows aan. Van die 16 bungalows worden er 10 bungalows gebouwd met een ‘Duintuin’.

Type duintuin bungalow
Uw eigen oprit, berging en heerlijk terras. Grenzend aan het duinpark heeft u hier alle ruimte om heerlijk royaal en comfortabel te wonen. Optimaal genieten van de kwaliteiten van energiezuinige nieuwbouw. Uiteraard ook geheel gelijkvloers (slaapkamer en badkamer op de begane grond) met de ruimte voor een extra slaap- en badkamer op de eerste verdieping. De Duintuin bungalow heeft een tuin van circa 5 meter diep en aan oppervlakte van circa 30 m2.

De woningen worden casco geleverd, dat wil zeggen exclusief keukenopstelling, sanitair en tegelwerk. Hierdoor heeft u zelf volledig grip op het luxe niveau in afwerking en comfort dat wilt.

Locatie
De woningen zijn beschut gelegen nabij de Platboslaan en Kloosterweg. Alle dorpsvoorzieningen liggen op loopafstand en per fiets bent u snel in de prachtige natuur.

In een omgeving die voortdurend uw vakantiegevoel prikkelt. Het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland en in het bijzonder Burgh-Haamstede heeft het allemaal: uitdagende stranden en duinen, lonkende bossen en fietsroutes, snelle verbindingen met het achterland en de Randstad. Ontdek het ritme, de kwaliteit, de kracht van cultuur en natuur op Schouwen-Duiveland. Kies de nieuwbouwwoning om hier optimaal te kunnen genieten.

Parkeren
De bungalows met Duintuin hebben een parkeerplaats op eigen grond.

Gegarandeerde start bouw en oplevering
De bouw is volop in gang en naar verwachting zal de oplevering in het vierde kwartaal 2018 plaatsvinden.

VVE
Ten behoeve van de gemeenschappelijke parktuin zal er een VVE worden opgericht waarin collectief afspraken worden gemaakt voor het onderhoud en beheer.

Meer informatie zoals plattegronden en een technische omschrijving zijn op te vragen via 0111 – 417 808. Wij geven u graag een uitgebreide toelichting op ons kantoor te Zierikzee of maken een afspraak met u op locatie op de bouwplaats om een uniek kijkje te nemen in de woningen.

Bouwjaar
2017
Inhoud
360 m3
Woonoppervlak
114 m2
Perceeloppervlak
169 m2
Verdiepingen
2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top