skip to Main Content

Arnemuiden, Wilhelminapolderweg

Vraagprijs
€ 1.995.000,- v.o.n.
huisnummer
24
villa
Arnemuiden – Wilhelminapolderweg 24

Wilhelminapolderweg 24 – 4341 TA – Arnemuiden
villa

Harbour Village Het Zilveren Schor. Een unieke kans!

Namens onze opdrachtgever bieden wij u deze kavel aan gelegen (op eigen grond) op de mooiste plekjes van het project met een fenomenaal uitzicht over het Veerse Meer. Deze kavel met casco gebouwde Watervilla (ca. 173 m2 + een botenhuis van 44 m2 en een royaal terras van 79 m2 waarvan gedeeltelijk overdekt) met inpandig boothuis gelegen op de eerste rij op de kop van de Wilhelminapolderweg aan de ingang van de haven heeft alles wat een water recreant wenst!

Door de horizontale lijnen, grote raampartijen en het gebruik van natuurlijke materialen weerspiegelt de villa de unieke en waterrijke omgeving.

Indeling
Level -1
Deze woning heeft een eigen botenhuis geschikt voor één of meerdere vaartuigen. U stapt via het botenhuis zo uw eigen terras op en woning binnen.

Level 0
Hier bevindt zich de opstelling voor de keuken en een ruime berging.

Level +1
Deze verdieping heeft een royale master bedroom met een ruime (casco) badkamer en daarnaast nog 2 slaapkamers, allen voorzien van een (casco) badkamer.

Level +2
Hier bevinden zich twee slaapkamers, tevens voorzien van een opstelling voor een badkamer.

Villa’s uitsluitend voor eigen gebruik:
U kunt de watervilla aankopen voor geheel eigen genot en gebruik. Het gehele jaar door eindeloos genieten wanneer het u uitkomt en de villa geheel naar eigen smaak inrichten.

Villa’s geheel beschikbaar voor verhuur:
Het behoort tot de mogelijkheden om de villa’s puur als belegging met een aantrekkelijk vast rendement aan te schaffen. De villa wordt dan het gehele jaar verhuurd door een professionele partij. De inrichting en inventaris wordt met u en onze met zorg uitgekozen leveranciers samengesteld.

Villa’s voor eigen gebruik en gedeeltelijke verhuur:
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik als tweede woning. In overleg bepaalt u welke periode u de woning zelf wilt gebruiken. De overige periodes wordt de villa beschikbaar gesteld voor de verhuur. De verhuur en het beheer wordt geheel voor u verzorgd.

Het toerisme in Zeeland zit in de lift. Investeren in een recreatiewoning zal voor u een aantrekkelijk rendement opleveren door de waardevastheid van de duurzaam gebouwde recreatie villa’s en de alsmaar toenemende vraag naar vakantiewoningen in Zeeland door zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen.

Wij hopen u met deze informatie van dienst te zijn geweest en maken graag een afspraak met u op locatie!

Bouwjaar
2018
Inhoud
905 m3
Woonoppervlak
173 m2
Perceeloppervlak
877 m2
Verdiepingen
3
Kamers
5
Slaapkamers
3
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top