skip to Main Content
Waterwijk Zierikzee

Waterwijk Zierikzee

5 patiowoningen Waterwijk Zierikzee
In de geliefde wijk Waterwijk Zierikzee zijn er de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen geweest met als laatste projecten van Aannemersbedrijf van der Poel de 3 luxe appartementencomplexen en de laatste fase van de Poortkade woningen. Wij mogen u het leuke nieuws mededelen dat er nog een laatste project aankomt wat in deze tijd zeker uniek te noemen is: Bungalows met bijna het volledige woonprogramma op de begane grond en een extra (logeer)kamer op de etage.. dit is de voorlopig laatste kans hier op Schouwen-Duiveland een semi- levensloopbestendige woning te bemachtigen! Grijp deze kans en lees snel verder.

Omgeving
Waterwijk Zierikzee is een ambitieus en inspirerend woonplan. Het totale plan wordt gekenmerkt door een relatief stedelijke verkaveling, veel water en veel groen, verrassende architectuur, met de allure van singels, hoven en grachten en wordt gekoppeld aan een prachtig zicht op Zierikzee, de jachthaven en de Oosterschelde.

Ontwikkelaar
De ontwikkeling is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra en ook infrastructuur.

Interesse?
Heeft u naar aanleiding van deze verkoopdocumentatie interesse in één van deze bungalows? Neemt u dan snel contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid en verdere informatie! In overleg maken wij graag met u een afspraak virtueel, telefonisch en daarnaast kunnen wij u ook de documentatie per post toesturen.

5 patiowoningen
permanent
gasvrij en energiezuinig
semi-bungalow

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

 

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top