skip to Main Content
Waterwijk Zierikzee Appartementen

Waterwijk Zierikzee Appartementen

Zorgeloos wonen en eindeloos genieten tussen water en groen. Aan de rand van monumentaal Zierikzee wordt de derde en laatste de appartementenvilla’s in Waterwijk gerealiseerd: Zuidwellepoort. Samen met Havenpoort en Westpoort een ambitieus en inspirerend woonplan. Veel water en veel groen, verrassende architectuur, de allure van singels, hoven en grachten én een prachtig zicht op Zierikzee.

Uw appartement is er voorzien van een complete keuken, luxe sanitair én een eigen garage-berging in de parkeerkelder onder het gebouw. Vanzelfsprekend optimaal geïsoleerd, voorzien van de laatste technieken op het gebied van warmte- en energiebeheersing en bijzonder luxe afgewerkt. Wonen in Westpoort en Zuidwellepoort is zorgeloos, luxe en comfortabel genieten. Het eerste appartementencomplex was in zeer korte tijd uitverkocht, in Westpoort zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Wacht dus niet te lang uw interesse voor Zuidwellepoort kenbaar te maken!

parkappartementen
permanent
Zierikzee
2 unieke penthouses

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

 

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Wonen aan de kade en zo in de stad!

Omarmd door de stadsgrachten en binnen de vesting van het prachtige monumentenstadje dat Zierikzee is. Ruimte in Zierikzee is gewild en kostbaar. Niet voor de bewoners van Buzee, waar Zeeuwland haar aanbod volledig vernieuwd met radicale nieuwbouw. Ervaar het gemak en luxe van de binnenstad en de voorzieningen op een steenworp.

Beschikbare woningen

Back To Top