skip to Main Content
zo doen we dat

uw selectie: home > tips & tricks voor succesvolle en vlotte verkoop

Tips & tricks voor succesvolle en vlotte verkoop

ervaring spreekt…

Met de tien praktische tips van Delta Makelaardij zorgt u ervoor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. In tien stappen zorgen we er zo samen voor dat uw woning succesvol en vlot wordt verkocht.

U weet als geen ander wat uw huis uniek maakt. Maak hoge resolutie foto’s van de bijzondere plekjes in huis. Een pakkende tekst als ‘Sophie zal de speeltuin gaan missen’ geeft een goed beeld van uw motivatie om het huis te kopen.

Maak de voortuin in orde. De eerste indruk telt. Kijk kritisch naar het behang en schilderwerk. Ziet alles er nog netjes uit? Vraag uzelf ook af welke sfeer u oproept bij een koper. Steek als het nodig is tijd en geld in nieuw behang en schilderwerk.

Haal bij een bezichtiging uw persoonlijke spullen weg. Kopers willen zich meteen thuis voelen, dat lukt minder goed wanneer uw vakantiefoto’s aan de muur hangen of wanneer het speelgoed van uw kinderen nog rondslingert.

Zorg er wel voor dat het niet te onpersoonlijk wordt. Zet daarom een grote bos bloemen neer, hang een mooie poster boven de bank of leg een boek op de salontafel.

Is uw woonkamer ook uw werkruimte, of de slaapkamer tegelijk uw washok? Probeer deze functies van elkaar te scheiden, u wilt niet de indruk wekken dat u eigenlijk een kamer tekort komt.

Haal tijdelijk uw overgordijnen weg. Zo maakt u uw kamer groter en lichter. Met het openzetten van tussendeuren brengt u meer licht in huis.

Laat uw huis aangenaam en fris ruiken. Zet een pot koffie en bak een appeltaart. Laat ramen en deuren even tegenover elkaar openstaan of koop eventueel een luchtverfrisser. 

Maak foto’s op een zonnige dag. Dat zorgt ervoor dat uw huis er warm, licht en sfeervol uitziet, zowel van buiten als van binnen.

Zorg dat alles er netjes uitziet. Ruim alles op en maak uw huis schoon. Let ook op de ramen en uw terras.

Kamers kunt u het beste vanuit een van de hoeken fotograferen, zo hebben kopers meteen een idee van de grootte van de ruimte. 

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top