skip to Main Content
Tiny Houses Kabbelaarsstrand

Tiny Houses Kabbelaarsstrand

De laatste Tiny Houses beschikbaar

Een uniek project! Ruim verdeeld over negen hectare schitterend natuurgebied aan het Grevelingenmeer, zijn de Tiny Houses gebouwd om groots te genieten. Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen op het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand.

Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag. De Kabbelaarsbank is zonder twijfel één van de mooiste verborgen plekjes van Zeeland.

Elk Tiny House ligt in zijn eigen verscholen duinpan, waarin een houten tuintafel en een Green Egg met eigen werkblad te vinden zijn. Het met een luifel overdekte houten terras vormt een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Een sfeervol gespannen tentdoek zorgt voor extra beschutting. Voor de bouw van uw Tiny House zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt die lokaal zijn gegroeid en dus met de tijd op natuurlijke wijze steeds meer en mooier blenden in het landschap. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan en er worden enkel halfverharde paden van schelpen of gras aangelegd. Het verblijven in de natuur speelt de hoofdrol. De hele ontwikkeling van dit project is gericht op brede duurzaamheid, Tinhy Houses Kabbelaarsstrand is gemaakt om te genieten.

Wilt u meer informatie, de indrukwekkende documentatie ontvangen of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Bel met Delta Makelaardij: 0111 417808

30 Tiny Houses
unieke ligging aan het strand
georiënteerd op het Grevelingenmeer
recreatieve verhuur
interessant rendement van 4 tot 6%
compleet en sfeervol ingericht
duurzaam ontwikkeld
vanaf 1 juni 2019 beschikbaar
Back To Top