skip to Main Content
Ringweg En De Valle In Colijnsplaat

Ringweg en de Valle in Colijnsplaat

Aan de Ringweg en aan De Valle in Colijnsplaat ontwikkelen zich nieuwe kansen om uw droomwoning te realiseren!

Zo zijn er diverse kavels te koop en daarnaast wordt er een plan ontwikkeld voor 5 geschakelde (levensloopbestendige) woningen met perceeloppervlaktes vanaf 254 m2.

In het project De Valle in Colijnsplaat worden vijf woningen ontwikkeld, steeds geschakeld door de bergingen. De woningen volgen het straatverloop waardoor het goed aansluit op de omgeving. Door de verspringingen in het gevelbeeld, de hoogteverschillen en de contrasterende materialen is een subtiel gevelbeeld ontstaan dat past bij de omliggende vrijstaande woningen. Tijdens het ontwerp is uitvoerig nagedacht over het gebruik voor de jongere en voor de oudere bewoner. Slapen op de begane grond, vanuit de woonkamer zicht op zowel de straat als naar de eigen tuin, parkeren op eigen terrein en een ruime berging die desgewenst bij de woning getrokken kan worden.

Ook zijn er voor de kavels prachtige projectwoningen ontwikkeld waarvoor u kunt kiezen in plaats van vrije bouw (vraag gerust naar de bebouwingsmogelijkheden).

Er is nog slechts één kavel beschikbaar aan de Ringweg van 353 m2 aan kaveloppervlakte, waar de woning met type NOA op gesitueerd kan worden.

Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de bouw aan De Valle, om op de hoogte te blijven van de 5 woningen welke ontwikkeld worden en voor enkele zeer ruime kavels (aan het water!).

Schrijf u nu alvast in om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en kijk alvast op de site van de ontwikkelaar voor meer informatie.

Nieuw in verkoop
Colijnsplaat
5 geschakelde (levensloopbestendige) woningen
Ruime kavels, projectwoning of vrije bouw
Nog 1 kavel te koop aan de Ringweg
De Valle: rustige omgeving, direct grenzend aan het water en bosrand

Tekeningen:

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

 

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

De omgeving

Het plan bevindt zich in in één van de mooiste plekjes. Colijnsplaat is onderdeel van de Gemeente Noord-Beveland en ligt aan de mooie Oosterschelde. Door de centrale ligging heeft het dorp een snelle bereikbaarheid, niet alleen ten opzichte van historische steden als Zierikee of Goes, maar ook noordwaarts richting Rotterdam en zuidwaarts richting België.

Na aanleggen van de Oosterschelde stormvloedkering is het gebied tussen de eilanden een waar natuurgebied geworden. Het gebied is nog steeds onder invloed van getijden en daarom komen bij eb de slikken en de platen droog te liggen en bij vloed verdwijnen ze onder water. Inmiddels is dit dynamisch getijdengebied leef-, broed- en rustplaats voor duizenden vogels met eveneens een fantastische onderwaterwereld. Het Oosterschelde gebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer.

Colijnsplaat is tevens de thuishaven voor de vissersvloot en bezit ook een prachtige jachthaven.

Back To Top