skip to Main Content
Residence Kabbelaarsbank Ouddorp

Residence Kabbelaarsbank Ouddorp

Op een prachtige locatie, met uitzicht op de Noordzee, het Grevelingenmeer, Marina Port Zélande én de duinen van het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, bevindt zich ‘Residence Kabbelaarsbank’. Een luxe afgewerkt kleinschalig appartementencomplex op een heerlijke, populaire locatie; dé omgeving voor waterliefhebbers en watersporters.

Residence Kabbelaarsbank kent kent in totaal zes appartementen, vier suites en twee penthouses. Stuk voor stuk unieke appartementen. Heerlijk ruim en voorzien van een compleet en zeer luxe interieur. Bijna alle appartementen zijn reeds opgeleverd en ingericht. U kunt uw apparement aanschaffen voor heerlijk eigen gebruik, voor interessant rendement of voor een combinatie daarvan! Diverse appartementen worden nu al verhuurd via BHVK Leisure

Onder het complex bevindt zich de parkeergarage en berging per appartement. Via de hoofdingang treedt u de hal binnen waar u toegang heeft tot het trappenhuis en de lift. Alle appartementen zijn voorzien van minimaal twee slaapkamers, een luxe badkamer en keuken en een lekker terras/balkon. De penthouses hebben allebei drie slaapkamers, een etage, een luxe keuken en badkamer en een zeer ruim balkon. De studio’s zijn ook ieder uniek en gelegen op de begane grond. De appartementen zijn gelegen op erfpachtgrond, het erfpachtcontract loopt tot 2086 en is tot 2043 afgekocht.

uniek uitzicht op zee en meer
6 appartementen, 4 suites en 2 penthouses
uitzicht op Noordzee, Grevelingen
direct gelegen aan Marina Port Zelande
receratieve verhuur
aantrekkelijk rendement
compleet en zeer luxe interieur
oplevering gestart
Back To Top