skip to Main Content
Nieuwbouw Recreatie: Ter Zand

Nieuwbouw recreatie: Ter Zand

Start verkoop Fase II | Laatste Garden suites in verkoop

De laatste Garden suites gaan in verkoop. Grijp deze kans voor een prachtige investering!
De prijs van een Garden Suites bedraagt € 189.000,- excl. btw en incl. inventaris.
Interesse? Neem dan contact op voor de beschikbaarheid en verdere informatie.

Op een unieke plek aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede, grenzend aan het natuurgebied de Kop van Schouwen, wordt boutique-hotel Ter Zand gerealiseerd. Een bijzonder hotel met een luxueuze, eigenzinnige en intieme sfeer en voor: een geheel eigen stijl. Ter Zand gaat bestaan uit 83 luxe hotel- en Garden suites en een riante lounge met ontbijtzaal en gaat samenwerken met het naastgelegen Grand Hotel Ter Duin. Dit luxe hotel bestaat uit 137 suites en een bar, restaurants, lounge, binnenzwembad met wellness en conferentiezalen.

De suites laten de buitenwereld vergeten en zorgen dat u volledig tot rust komt. Gebouwd in een moderne architectuur met een vleugje nostalgie en gebruik van natuurlijke materialen. De Garden suites staan met de ruggen tegen elkaar op speelse wijze verspreid in het landschap. De garantie voor een optimale privacy, omgeving door fraaie tuinen, zorgvuldig aangelegd door een landschapsarchitect. Heerlijk ontspannen in het groen.

Een investering in deze vakantieomgeving bij uitstek betaalt zich altijd terug. In een aantrekkelijk direct en indirect rendement, dat het management van Hotels by Sheetz, waar het naastgelegen Grand Hotel Ter Duin onder valt (gemiddelde bezettingsgraad van 74%), nastreeft. De prijsindicatie van een Garden suite bedraagt ca. € 189.000,-. Er worden slechts 32 Garden suites gerealiseerd, dus zo snel mogelijk uw interesse kenbaar maken is bijzonder verstandig!

32 luxe hotel- en Garden suites
5% rendement
unieke locatie
bar & restaurants
lounge
binnenzwembad
wellness en conferentiezalen
prachtig landschap

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top