skip to Main Content
Nieuwbouw Recreatie: Ter Zand

Nieuwbouw recreatie: Ter Zand

Op een unieke plek aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede, grenzend aan het natuurgebied de Kop van Schouwen, wordt boutique-hotel Ter Zand gerealiseerd. Een bijzonder hotel met een luxueuze, eigenzinnige en intieme sfeer en voor: een geheel eigen stijl. Ter Zand gaat bestaan uit 83 luxe hotel- en Garden suites en een riante lounge met ontbijtzaal en gaat samenwerken met het naastgelegen Grand Hotel Ter Duin. Dit luxe hotel bestaat uit 137 suites en een bar, restaurants, lounge, binnenzwembad met wellness en conferentiezalen.

In de loop van 2019 start de verkoop van de garden suites. Deze suites laten de buitenwereld vergeten en zorgen dat u volledig tot rust komt. Gebouwd in een moderne architectuur met een vleugje nostalgie en gebruik van natuurlijke materialen. De Garden suites staan met de ruggen tegen elkaar op speelse wijze verspreid in het landschap. De garantie voor een optimale privacy, omgeving door fraaie tuinen, zorgvuldig aangelegd door een landschapsarchitect. Heerlijk ontspannen in het groen.

Een investering in deze vakantieomgeving bij uitstek betaalt zich altijd terug. In een aantrekkelijk direct en indirect rendement, gegarandeerd door het ervaren management van Grand Hotel Ter Duin. De prijsindicatie van een Garden suite bedraagt ca. € 189.000,-. Er worden slechts 32 Garden suites gerealiseerd, dus zo snel mogelijk uw interesse kenbaar maken is bijzonder verstandig!

32 luxe hotel- en Garden suites
unieke locatie
bar & restaurants
lounge
binnenzwembad
wellness en conferentiezalen
prachtig landschap

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

 

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top