skip to Main Content
Harbour Village

Harbour Village

Bent u straks eigenaar van een magnifieke vakantievilla op het Zilveren Schor? Dan mag u oprecht trots zijn op deze riante vakantiehuizen met een perfecte ligging! Duurzaam gebouwd met alleen de beste materialen, een zeer luxe uitstraling en een eigen overdekt botenhuis zoals geen enkele vakantievilla in de wijde omgeving dat biedt. Villa’s met werkelijk een zee aan ruimte, een grandioos terras – letterlijk – boven het water, met een fenomenaal uitzicht. Een unieke investering en unieke vakantiebeleving!

Alle gewenste voorzieningen en een fantastische beachclub bevinden zich in de directe nabijheid, net als prachtige historische steden in Zeeland en België. Binnen twintig minuten varen bent u op het breedste en schoonste strand van Nederland. Ook zou u bijna vergeten dat Harbour Village slechts twee minuten rijden van de snelweg af ligt, gezien de oase van rust en ruimte die deze plek biedt…. Hier wordt het meest prestigieuze resort van West-Europa gerealiseerd!

Zoekt u naar een waardevaste investering, dan is dit absoluut een uitgelezen kans. U investeert in een exclusief vakantiehuis dat u kunt verhuren, maar waar u ook zelf volop van zult genieten. Hier nadert een prachtig exclusief vakantieresort met 78 design watervilla’s zijn laatste bouwfase. Het resort wordt medio 2021 in zijn geheel opgeleverd. Dan kan het genieten pas echt beginnen. Prijzen vanaf € 975.000,- exclusief BTW. Neemt contact met ons op voor de beschikbaarheid en/of een bezichtiging van de modelwoning.

koopwoningen
recreatief
Arnemuiden
78 prachtige villa’s

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

 

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

De omgeving.

Een waar pareltje van natuur en cultuur:

In het gebied rond Harbour Village beheert Staatsbosbeheer ruim vijfhonderd hectare natuurgebied. Wandelaars en fietsers met een voorliefde voor rust, ruimte, natuur en water kunnen hier werkelijk alle kanten op. Er zijn tal van aantrekkelijke wandel- en fietsroutes met uiteenlopende lengtes uitgezet. Op steenworp afstand liggen authentieke vissersplaatsjes als Arnemuiden en het middeleeuwse stadje Veere. Het schiereiland wordt omsloten door het Veerse Meer, de Noordzee en de Westerschelde. Walcheren staat daardoor alom bekend als een waar walhalla voor watersporters.

Back To Top