skip to Main Content

Zierikzee, Haringvlietplein

€ 39.500,- p. jaar
huisnummer
1
Zierikzee – Haringvlietplein 1

Haringvlietplein 1 – 4301 XG – Zierikzee

Namens onze opdrachtgever bieden wij u te huur aan dit op toplocatie gelegen kantoor/winkel/bedrijfspand (voormalig PostNL sorteer station) in directe nabijheid van Action, Renault/Dacia dealer, Praxis, Aldi, Lidl en Leen Bakker.

Indicatieve metrages
Het gebouw is voor vele doeleinden geschikt en heeft een BVO van ca. 626 m2 exclusief een fietsenstalling/berging van ca. 125 m2. Het totaal 1.925 m2 grote perceel is volledig omheind en afsluitbaar. Er zijn ca. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Bestemming en gebruik
De vigerende bestemming is ‘bedrijventerrein-1’ met toelaatbare activiteiten in cat. 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Denk aan gebruiksmogelijkheden op het gebied van: kantoor, sport, gezondheidszorg, detailhandel, opslag, etc.

Globale indeling
Entree, 4 kantoorruimten, opslag, cv ruimte, grote open werkruimte, royale kantine, sanitaire groep, los en laad ruimte met overheaddeuren.

Zierikzee N57 en N59
De stad Zierikzee heeft een inwonersaantal van ruim 10.000 en een verzorgingsgebied van ca. 35.000 mensen. Een groot deel van het jaar wordt dit aantal sterk vermenigvuldigd door toeristen. Het voorzieningsniveau op het gebied van winkels, scholen, zorg en welzijn zijn goed tot uitstekend. De aansluiting met de uitvalswegen naar de N57 en N59 (Vlissingen Oost/Antwerpen/Rotterdam/Breda) zijn uitstekend te noemen.

Waarborgsom
Huurder dient vooraf een borgsom te betalen.

Voor verhuur
Huurprijs: € 39.500,- per jaar
Omzetbelasting: verhuurder opteert voor een onbelaste verhuur
Servicekosten: de energielasten komen rechtstreeks voor en op naam van huurder.
Huurbetaling: vooruitbetaling per maand aan verhuurder/eigenaar.
Huurtermijn: in overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Haringvlietplein 1 te Zierikzee. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan Delta Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

alle afbeeldingen

interesse in dit object?

bel 0111 417 808

Dit object delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top