skip to Main Content

Zierikzee, Deltastraat

€ 159.000,- k.k.
huisnummer
45A
Zierikzee – Deltastraat 45A

Deltastraat 45A – 4301 RC – Zierikzee

Deel van een nog te splitsen Bedrijfsloods met groot bestraat buitenterrein. Zowel de grootte van de loods als het buitenterrein is in overleg groter of kleiner op te leveren.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op een bedrijventerrein aan de rand van Zierikzee. Op het bedrijventerrein bevindt zich een diversiteit aan bedrijven. De ligging en bereikbaarheid zijn goed te noemen. De verbinding met de A58 Vlissingen – Roosendaal is via de Zeelandbrug bereikbaar. De N57, N59 en N256 Rotterdam – Goes- Vlissingen liggen op korte afstand.

Indeling loods
Loods.

Buitenterrein
Het buitenterrein is volledig met betonklinkers verhard en voorzien van ca. 35 cm puinverharding. Het terrein is volledig omheind en afsluitbaar met een schuifpoort.

Voorzieningen loods
-elektrische roldeuren;
-loopdeur;
-lichtstraten;
-achterwand loods extra brandwerend;
-betonklinker vloerafwerking op ca. 35 cm puinfundering;
-opbouwverlichting.

Indicatieve Metrages
-loods ca. 200 m2 VVO.

Kadastrale gegevens
Gemeente Zierikzee Sectie K Nummers 604 ged. en 660 ged., samen groot ca. 935 m2 eigen grond.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 159.000,– kosten koper, exclusief BTW.

Oplevering
In overleg te bepalen.

Bankgarantie/waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te deponeren.

Bestemming
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan Bedrijventerrein Zierikzee 2014, Schouwen Duiveland. Bestemming is bedrijventerrein -2.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van ”Deltastraat 45 te Zierikzee”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Delta Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

alle afbeeldingen

interesse in dit object?

bel 0111 417 808

Dit object delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top