skip to Main Content

Willemstad, Voorstraat

€ 749.000,- k.k.
huisnummer
2
Willemstad – Voorstraat 2

Voorstraat 2 – 4797 BG – Willemstad

Snackbar Bora Bora en Jimmy`s Eeterij en Tapperij,
Voorstraat 2 en 2a, 4797 BG Willemstad NB.

Omschrijving:
Willemstad, toeristische gezellige vestingstad aan het Hollandsch Diep. Snackbar Bora Bora en Eeterij en Tapperij Jimmy`s bevinden zich op een geliefde plek direct aan het begin van de populaire Voorstraat op korte afstand van de jachthavens. Mede door haar ligging, de 3 jachthavens, veel georganiseerde evenementen en zeer levendige horeca is Willemstad een uitgelezen plek om als horecaondernemer aan de slag te gaan.

Het horecabedrijf bestaat uit twee samengevoegde multifunctionele formules welke, op dit moment, onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het geheel omvat twee goed onderhouden statige panden die onderling met elkaar zijn verbonden met een capaciteit van 185 gasten inclusief buitenterrassen inclusief het terras op het middenpad aan de Voorstraat.

Eeterij en Tapperij Jimmy`s is gevestigd aan de Voorstraat 2 en is compleet ingericht met een sfeervolle en volledige inventaris, een grote bar en biedt Jimmy’s plaats voor ca. 50 gasten exclusief terrassen.

Snackbar Bora Bora is gevestigd aan de Voorstraat 2a en is uitgevoerd met een ultramoderne bak-wand om tijdens piekuren de wachttijden kort te houden. Bora Bora biedt naast de afhaalservice plaats voor ca.16 gasten exclusief terrassen.

Voor beide bedrijven bevindt zich aan de achterzijde van het pand aan de Voorstraat 2 de keuken, de spoelkeuken, koel/vries en opslagruimte.

Op de 1ste en 2de verdieping van Voorstraat 2, boven Eeterij en Tapperij Jimmy`s, bevindt zich een ruime, goed onderhouden, gemeubileerde en gestoffeerde bovenwoning. Deze omvat o.a. een ruime woonkamer, volledig ingerichte keuken, 2 badkamers, dubbele toiletten, 2 slaapkamers, een berging en een ruim dakterras. De bovenwoning heeft een eigen opgang en wordt separaat verhuurd. Indien gewenst kan deze aan de toekomstige exploitant worden mee gehuurd.

Op de 1ste verdieping van Voostraat 2a, boven Snackbar Bora Bora, bevindt zich nog een extra opslagruimte en een kantoorruimte. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een ruime bergzolder.

Kortom; Snackbar Bora Bora en Eeterij en Tapperij Jimmy`s biedt als geheel vele kansen voor een ondernemer om een gevarieerd concept voor een hele brede doelgroep neer te zetten.

Parkeren: voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving aanwezig.
Openingstijden: de horecabedrijven kunnen en mogen 7 dagen per week open.
Vergunningen: alle horecavergunningen voor de huidige exploitaties zijn volledig aanwezig, de nieuwe exploitant dient alleen een nieuwe vergunning op naam aan te vragen.
Verplichtingen: er rusten geen verplichtingen op het bedrijf, ook niet met een Brouwerij.
Personeel: er behoeft geen personeel over te worden genomen.
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar.
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar.

Adres: Voorstraat 2 en 2a, 4797 BG Willemstad.

Onder voorwaarden is verhuur van beide panden bespreekbaar voor termijn 5 jaar plus 5 opvolgende jaren.

Om de toekomstige exploitant te helpen bij de start is er gekozen voor een opbouw in de huur. Huurprijs per maand exclusief BTW: 1e jaar € 3.000,- 2e jaar € 4.000,- 3e jaar € 4.750,- vanaf het 4e jaar indexering.

Huurprijs per maand: gemeubileerde woning 1e en 2e verdieping Voorstraat 2: € 850,-

Vraagprijs voor de aanwezige inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang € 30.000,-

Huurwaarborg of bankgarantie € 10.000,-

Het pand is in een geheel ook te koop en kan dan vrij van huur worden opgeleverd.

Op deze locatie zijn vele mogelijkheden en waar krijgt men twee bedrijven voor de prijs van één…….

Voor het opvragen van nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met makelaar Peter Kodde tel 0111-417808 of via mail peter@deltamakelaardij.nl

Bovenstaande informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaardt de makelaar geen aansprakelijkheid.

alle afbeeldingen

interesse in dit object?

bel 0111 417 808

Dit object delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top