skip to Main Content

Bruinisse, Dorpsweg

€ 395.000,- k.k.
huisnummer
21
Bruinisse – Dorpsweg 21

Dorpsweg 21 – 4311 AG – Bruinisse

Potentiële woningbouw ontwikkelingslocatie (>10 jaar) te koop!

Namens onze opdrachtgever biedt Delta Makelaardij u te koop aan ca. 1.867 m2 loodsen en buitenterrein. Het geheel is gelegen op 6.157 m2 eigen grond.

Wro zone wijzigingsbevoegdheid 6
Het bevoegd gezag kan, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, de bestemming van de gronden met de aanduiding ‘Wro-zone – wijzigingsbevoegdheid – 6’ onder voorwaarden wijzigen ten behoeve van de realisatie van grondgebonden woningen met bijbehorende openbare ruimte en parkeervoorzieningen. De wijzigingsbevoegdheid kan onder meer uitsluitend worden toegepast indien aangetoond wordt dat er sprake is van een goede ruimtelijke ordening.

Bestemming en gebruik
De bestemming van de oprit en de loodsen met terrein is grotendeels Bedrijf met nadere specifieke aanduiding als caravanstalling. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar. Voor een afwijkend gebruik als het huidige gebruik is goedkeuring nodig van het bevoegd gezag.

Loods 1
Als je vanaf de straat via de oprit het terrein op komt, valt direct de oude stenen schuur (voormalige boerderij woning, mogelijkheden voor een bedrijfswoning) in het oog. Deze stenen schuur meet ca. 190 m2 (exclusief zolder) en verkeert in een matige bouwtechnische staat. In het voorste deel van deze schuur is de oude woonhuis indeling nog in tact gebleven en kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kantoor of kantine. Deze schuur bevat onder meer een grote roldeur en elektra. De aanwezige verwarmingsinstallatie is niet in functie.

Loods 2
Deze schuur is eveneens een stenen schuur en is aan Loods 1 verbonden. Ook deze schuur is voorzien van elektra en diverse grotere en kleinere (elektrische) toegangsdeuren. De grootte van deze loods is ca. 143 m2.

Loods 3
Deze vrijstaande loods van ca. 585 m2 is opgebouwd in betonsteen en naast elektra onder meer voorzien van een betonvloer en drie grote roldeuren.

Loods 4
Deze loods is uitgevoerd stalen damwand geprofileerde platen, een stalen constructie en een betonvloer. De grootte van deze loods is ca. 949 m2.

Terrein
De brede oprit vanaf de Dorpsweg is afgesloten met een elektrische rolpoort. Rondom de loodsen ligt een groot terrein, deels afgedekt met stelconplaten. Er is een extra eigen ontsluitingsmogelijkheid aan de achterzijde van het perceel richting de openbare weg van Stenenpad / De Vang.

Ligging Randstad
Bruinisse is gelegen aan een belangrijke uitvalsweg naar en van de Randstad/Rotterdam richting Antwerpen/Vlissingen.
Ook met het openbaar vervoer (interliner) is de Randstad uitstekend bereikbaar.

alle afbeeldingen

interesse in dit object?

bel 0111 417 808

Dit object delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top