skip to Main Content

Colijnsplaat, Ringweg

Koopsom
€ 290.000,- v.o.n.
huisnummer
0ong
villa
Colijnsplaat – Ringweg

Ringweg – 4486 BH – Colijnsplaat
villa

NIEUWBOUW IN COLIJNSPLAAT, GRIJP UW KANS!

Aan de Ringweg in Colijnsplaat is er nog één kavel te koop waar een royale vrijstaande woning op gesitueerd kan worden.

Voor deze kavels aan de Ringweg is een prachtig ontwerp gemaakt, genaamd type NOA waarvan woning (inclusief grond al vanaf € 290.000,- vrij op naam te realiseren is.

U kunt er ook voor kiezen om zelf uw droomwoning te realiseren, de kavel los kost € 79.425,- incl. BTW.

Type NOA woning
Er zijn vier type stijlen om standaard uit te kiezen: Jaren ’30, klassiek, modern en Hollands.
Deze woningen hebben een uitgekiend ontwerp, een hoogwaardige isolatieschil, een passieve en actieve verwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. De woningen zijn standaard voorzien van een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras in de achtertuin, een open keukenopstelling welke ruim is opgezet (let op, keuken is exclusief in de prijs) en een heerlijke tuin.
Op de verdieping bevindt zich standaard drie slaapkamers (waarvan één zeer ruime slaapkamer) en de badkamer standaard voorzien van opstelling voor een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Project
Aan de Ringweg en aan de Valle in Colijnsplaat ontwikkelen zich nieuwe kansen om uw droomwoning te realiseren! Zo zijn er diverse kavels te koop en daarnaast wordt er een plan ontwikkeld voor 5 geschakelde (levensloopbestendige) woningen. Ook zijn er voor de kavels prachtige projectwoningen ontwikkeld waar u voor kunt kiezen in plaats van vrije bouw (vraag gerust naar de voorwaarden voor de bouw). Schrijf u nu alvast in om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en kijk alvast op de site van de ontwikkelaar voor meer informatie.

Omgeving
Het plan bevindt zich in in één van de mooiste plekjes. Colijnsplaat is onderdeel van de Gemeente Noord-Beveland en ligt aan de mooie Oosterschelde. Door de centrale ligging heeft het dorp een snelle bereikbaarheid, niet alleen ten opzichte van historische steden als Zierikzee of Goes, maar ook noordwaarts richting Rotterdam en zuidwaarts richting België.

Na aanleggen van de Oosterschelde stormvloedkering is het gebied tussen de eilanden een waar natuurgebied geworden. Het gebied is nog steeds onder invloed van getijden en daarom komen bij eb de slikken en de platen droog te liggen en bij vloed verdwijnen ze onder water. Inmiddels is dit dynamisch getijdengebied leef-, broed- en rustplaats voor duizenden vogels met eveneens een fantastische onderwaterwereld. Het Oosterschelde gebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Veerse Meer.

Colijnsplaat is tevens de thuishaven voor de vissersvloot en bezit ook een prachtige jachthaven.

Voor meer informatie over het nieuwbouwproject kunt u contact opnemen met ons.

Bouwjaar
2019
Inhoud
447 m3
Woonoppervlak
128 m2
Perceeloppervlak
353 m2
Verdiepingen
3
Kamers
5
Slaapkamers
3
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top