skip to Main Content

Burgh-Haamstede, Platboslaan 19

Koopsom
€ 331.000,- v.o.n.
huisnummer
0ong
bungalow
Burgh-Haamstede – Platboslaan 19

Platboslaan 19 – 4328 GC – Burgh-Haamstede
bungalow

Wonen in een ruime levensloopbestendige bungalow, aan de rand van Burgh-Haamstede met een groen hart.

Aan de rand van Burgh Haamstede bieden wij u namens woningstichting Zeeuwland 16 energiezuinige nieuwbouw bungalows aan. Van die 16 bungalows worden er 6 bungalows gebouwd met een patio. De woningen zijn eind 2018 gereed gemaakt. Dit is één van de laatst beschikbare woningen!

Type patio bungalow
In het hart van uw woning brengt de binnentuin prachtig licht binnen. De woning heeft een lengte van maar liefst 21 meter en is daardoor bijzonder diep en zo heeft u gelijkvloers alle ruimte en mogelijkheden om uw woonwensen te realiseren. Optimaal genieten van de kwaliteiten van energiezuinige nieuwbouw. Uiteraard ook geheel gelijkvloers (slaapkamer en badkamer op de begane grond) met de ruimte voor een extra slaap- en badkamer op de eerste verdieping.

De woningen worden casco geleverd, dat wil zeggen exclusief keukenopstelling, sanitair en tegelwerk. Hierdoor heeft u zelf volledig grip op het luxe niveau in afwerking en comfort dat wilt.

De woningen zijn voorzien van
– drie dubbelglas
– volledige vloerverwarming
– volledige isolatie
– 4 zonnepanelen

Locatie
De woningen zijn beschut gelegen nabij de Platboslaan en Kloosterweg. Alle dorpsvoorzieningen liggen op loopafstand en per fiets bent u snel in de prachtige natuur.

In een omgeving die voortdurend uw vakantiegevoel prikkelt. Het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland en in het bijzonder Burgh-Haamstede heeft het allemaal: uitdagende stranden en duinen, lonkende bossen en fietsroutes, snelle verbindingen met het achterland en de Randstad. Ontdek het ritme, de kwaliteit, de kracht van cultuur en natuur op Schouwen-Duiveland. Kies de nieuwbouwwoning om hier optimaal te kunnen genieten.

VVE
Ten behoeve van de gemeenschappelijke parktuin zal er een VVE worden opgericht waarin collectief afspraken worden gemaakt voor het onderhoud en beheer.

Meer informatie zoals plattegronden en een technische omschrijving zijn op te vragen via 0111 – 417 808. Wij geven u graag een uitgebreide toelichting op ons kantoor te Zierikzee of maken een afspraak met u op locatie op de bouwplaats om een uniek kijkje te nemen in de woningen.

Bouwjaar
2017
Inhoud
360 m3
Woonoppervlak
119 m2
Perceeloppervlak
169 m2
Verdiepingen
2
Kamers
3
Slaapkamers
2
Aanvaarding
in overleg

alle afbeeldingen

interesse in deze woning?

bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top