Duinen Van Haamstede

Duinen van Haamstede

Grenzend aan het mooiste duingebied van Nederland en aan de rand van boswachterij Westerschouwen, ligt ‘Duinen van Haamstede’. Machtig mooi, in het groen. Vol ruimte om te leven, om te genieten. Hier ontwikkelt Zeeuwland met Marsaki levenslustbestendige 3-kamer appartementen en bungalows met patio. Betaalbaar en luxe, voor iedereen die graag echt zorgeloos wil wonen. Voor iedereen die alles uit het leven wil halen.

34 appartementen
20 woningen
geen zorgen over zorg
energieneutraal

Hij komt er, die nieuwe aantrekkelijke variant! De riante bungalow met duintuin op Duinen van Haamstede. Op dit moment informeren we ‘de geïnteresseerden van het eerste uur’, vanaf donderdag 7 december om 17.00 uur is de documentatie openbaar op het kantoor van Delta Makelaardij. Niet geheel toevallig tijdens hun ‘Koop(nieuwbouw)avond’. Het kantoor aan de Manhuisstraat in Zierikzee is dan tot 20.00 uur geopend. Wilt u alvast een afspraak plannen voor een informatief gesprek met één van onze makelaars? Bel gerust: 0111 417808. We maken graag tijd voor u!

Vraag de brochure aan:
bel 0111 417 808

Deze woning delen op:

 

Bel, plaats direct een bod of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Bos, duin en strand

Het bos waarop u uitkijkt daagt uit. Alle dagen van het jaar. Om te voet of per fiets op avontuur te gaan, of met een lange omweg om een boodschap in het dorp…