skip to Main Content

Zierikzee, Lange Nobelstraat

€ 119.000,- k.k. of
€ 950,- p. maand
huisnummer
14
Zierikzee – Lange Nobelstraat 14

Lange Nobelstraat 14 – 4301 HE – Zierikzee

Wij mogen u aanbieden dit winkelpand gelegen op een A2-locatie in het kernwinkelapparaat van Zierikzee, nabij SNS bank, ING, Albert Heijn en een van de grootste parkeerplaatsen in het centrum.

VVO ca. 105m2, waarvan ca. 93 m2 verkoopoppervlakte.

Winkel
De winkelruimte op de begane grond heeft een representatieve pui/entree met een mooie frontbreedte van ca. 7.60 meter De winkelruimte meet 10.80 x 7.60 meter (d x b) en is voorzien van een systeemplafond, elektra en verwarming. Aan de achterzijde van het pand vindt u een pantry/opslag (5.20 x 2.20). Daarnaast is er achterin de winkel een afsluitbare verkoopgedeelte van ca. 11 m2.

Waarborgsom
Huurder dient een waarborgsom ter grootte van 2x de maandhuur bij aanvang van de huurovereenkomst deponeren bij verhuurder. Deze waarborgsom dient niet ter betaling van de laatste maandhuur bij einde huurovereenkomst.

Verhuur
-huurtermijn in overleg;
-geen onderverhuur toegestaan;
-de huurprijs is exclusief energie en gebruikersbelastingen;
-aanvang huur op korte termijn mogelijk.

Algemeen
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Delta Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Dit object wordt ook te koop aangeboden.

alle afbeeldingen

interesse in dit object?

bel 0111 417 808

Dit object delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top