skip to Main Content

Renesse, Zeeanemoonweg

huisnummer
2A-B
Renesse – Zeeanemoonweg 2A-B

Zeeanemoonweg 2A-B – 4325 BZ – Renesse

Delta Makelaardij biedt u namens de projectontwikkelaar deze nette en zeer ruime winkelruimte aan op de centraal gelegen A-locatie in het hartje van Renesse. De ruimte is beschikbaar voor detailhandel of kantoorruimte en is januari 2019 gereed gemaakt voor oplevering!

Grijp u laatste kans:
– Winkelruimte 2A & 2B voorkeur samen te huren ter grootte van 167 m2 aan huuroppervlakte: prijs € 2.500,- per maand (excl. BTW)
Vraagt u gerust ook naar de mogelijkheden om slechts een gedeelte van de ruimte te huren:
– Winkelruimte 2A 86 m2
– Winkelruimte 2B 81 m2

Om huurders alle ruimte en mogelijkheden te geven, is ervoor gekozen de winkelunits casco op te leveren. Zo kunnen de ruimtes naar eigen behoefte en smaak worden afgewerkt en ingericht. De winkels beschikken wel allen over een breed front, een toilet en een pantry.

Project @Libaquin en omgeving Renesse
Afgelopen jaar is er gebouwd aan een mooi nieuwbouwcomplex, bestaande uit diverse winkel/kantoorruimtes en daarboven 15 comfortabele appartementen. Een winkel in @Libaquin vormt een inspirerende omgeving voor elke enthousiaste ondernemer die zichzelf op de kaart wilt zetten in Renesse. Logisch, want het dorpshart is de ideale plek om te ondernemen. Een buitenkans! Tevens heeft het centrum van Renesse de afgelopen jaren een forse kwaliteitsimpuls gekregen dankzij het Masterplan Renesse. Renesse trekt jaarlijks meer dan 75.000 toeristen en is daarmee en druk bezochte badplaats. Het dorp ligt dicht bij de duinen en het strand en er zijn dan ook veel campings en hotels in de omgeving te vinden.

Bereikbaarheid
Renesse is goed bereikbaar met de auto en slechts 15 kilometer van Zierikzee gevestigd. Er is een transferium met veel buslijnen en een groot parkeerterrein waar bezoekers gratis kunnen parkeren. Vlak achter het nieuwbouwcomplex bevindt zich een openbare parkeergelegenheid.

Verhuur
– huurtermijn in overleg (in principe vanaf 5 jaars-contract)
– geen onderverhuur toegestaan
– huurprijs is exclusief energie- en gebruikersbelastingen
– 2 maanden borg te betalen bij aanvang huurperiode
– aanvang huur zeer korte termijn mogelijk

alle afbeeldingen

interesse in dit object?

bel 0111 417 808

Dit object delen op:

Bel of laat uw gegevens achter en Delta Makelaardij neemt contact met u op:

Back To Top